waarom een Afterwork-out van De Happy Fit Challenge?

 

Flexibiliteit

Wij geloven dat sporten makkelijk en toegankelijk moet zijn. Daarom worden de bootcamps gegeven op een door u gekozen tijdstip en locatie. Wij bieden bootcamps aan voor, tijdens (in de pauze) en na werktijd aan. Ook kunt u zelf de duur van de bootcamp bepalen. U kunt kiezen voor een half uur (high intensity), één uur of twee uur bootcampen.

Professionele Begeleiding

De bootcamps worden gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers. Zij kijken naar de samenstelling van de groep en de ervaring die zij hebben met sporten. Aan de hand daarvan maken zij de trainingen. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, de trainers geven altijd meerdere opties bij een oefening, zo kan iedereen goed meedoen. Verder houden de trainers altijd rekening met eventuele blessures en persoonlijke omstandigheden van de werknemers.

Persoonlijke Aandacht

Wanneer uw bedrijf kiest voor wekelijkse bootcamps van de happy fit challenge, zal er een whatsapp groep worden aangemaakt voor de deelnemers. Hierin kunnen zij al hun vragen over sport en gezondheid stellen aan onze trainers. Ook delen onze trainers tips & tricks in deze whatsapp groep. Wij staan voor persoonlijke aandacht en motiveren uw werknemers graag voor een gezonde en sportieve levensstijl!

Tarieven

Enthousiast geworden? Let’s meet!

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek en/of een proefles aan. 

1 + 5 =

“Nothing can beat a Happy & Fit body”