fbpx

Wat bieden wij jou?

 

Happy Fit

Blijf het hele jaar fit met onze wekelijkse trainingen, zowel online als offline. Onze trainingen worden gegeven door profesionele trainers op motiverende muziek. Persoonlijke aandacht staat centraal en de trainingen zijn toegankelijk voor ieder niveau. Ook organiseren we thema workouts zoals: boks specials, kizomba & bachata specials, buddy workouts, silent disco workouts etc.

Happy Food

Naast trainen is gezond eten ook erg belangrijk. Daarom delen wij ook gezonde recepten met onze community en nemen wij zo samen een gezonde en sportieve levensstijl aan!

Happy Friends

Wij vinden dat sporten leuk moet zijn: niet alleen fit maar vooral ook happy is ons motto! Naast onze toffe trainingen organiseren wij ook maandelijkse borrels (& zomer BBQ’s, kerstdiners, sinterklaas, cocktailavonden) en activiteiten (denk aan: diverse andere sporten, festivals, kledingruil, workshops etc.) voor onze community. 

“Sweat now, shine later”

Blog

Thuiswerken én fit blijven? Zo doe je dat!

Thuiswerken én fit blijven? Zo doe je dat!

Thuis werken tijdens de Cornonacrisis. Je zit de hele dag achter je laptop of computer. Grote kans dat je halverwege de dag wat last krijgt van je lijf. Je zit dan waarschijnlijk te lang in één houding en je lichaam gaat daar tegen protesteren. Misschien heb je wel...

Wat is een bootcamp precies?

Wat is een bootcamp precies?

In dit blog van De Happy Fit Challenge , geschreven door onze trainster Michelle, lees je alles over bootcampen; wat is dit nou precies en waar is het goed voor? Veel leesplezier! Wat is bootcamp en waar komt het vandaan? Bootcamp is een een vorm van outdoor training....

Met deze 6 stappen blijf jij happy en fit in 2019!

Met deze 6 stappen blijf jij happy en fit in 2019!

Het nieuwe jaar is al volop aan de gang, de lente is alweer bijna in zicht! Onze goede voornemens worden nog steeds nagestreefd,  toch?! Vrijdagmiddag borrels, etentjes met vrienden, familiedagjes en cheatdays. Al die gezellige momenten kennen we wel. Om toch fit te...

“FIT IS THE SHIT”

Tarieven

“Nothing can beat a Happy & Fit body”

Ervaringen

Maudi is een super motiverende en getalenteerde trainster. Door haar heb ik echt plezier gekregen in sporten! Ik ben jarenlang sponsor geweest van mijn sportschool, want ik kon altijd wel een excuusje verzinnen om niet te gaan. Nu ben ik veel gemotiveerder, door Maudi’s enthousiasme, alle berichtjes op de groepsapp en doordat ik samen met twee goede vriendinnen echt heb afgesproken om de challenge aan te gaan. Bovendien geeft Maudi veel leuke voedingstips en is ze heel persoonlijk betrokken bij alle happy fitters. Kortom: ga ervoor, je gaat er sowieso van genieten!

- Thyrza

Mis je motivatie en de puf om te gaan trainen? Twijfel niet en schrijf je in!
Happy Fit is precies hoe je je gaat voelen als je je inschrijft. Maudi geeft de juiste tips en tricks en motiveert je om door het stof te gaan. Het aller leukste is dat je het samen met een vriendin kunt doen en je elkaar kunt motiveren maar ook enthousiast kunt maken. Appjes zoals ‘ik geloof dat ik spierballen zie’ ga je echt ontvangen! Door de recepten die je ontvangt en de fittest die je moet doen voelt het ook echt als een challenge maar op een geweldig leuke manier!

- Valerie

Schrijf je in voor onze nieuwbrief!

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief om leuke updates & aanbiedingen in je mailbox te krijgen!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!