Wat is de challenge?

 

Happy Fit

Wij dagen je uit om het hele jaar fit te blijven. Iedere maandag én woensdag van 20.00-21.00 uur wordt er een bootcamp gegeven in Rotterdam op een van de volgende locaties: Boompjes, Laurenskerk, Euromastpark of Kralingse plas. Na iedere training krijg je een thuistraining om die week thuis te doen. Op die manier krijg je dus twee trainingen per week! Yes! Klik op de button hieronder voor meer informatie & prijzen van onze opties (strippenkaart, maandabonnement, jaarabonnement).

Happy Food

Daarnaast krijg je elke week nieuwe en gezonde recepten. Verder kun je alle vragen omtrent voeding aan onze trainsters stellen, zij staan altijd klaar voor al je vragen. We geloven dat de juiste voeding zorgt voor het optimale resultaat.

Happy Friends

De Happy Fit Challenge staat voor persoonlijke aandacht en een informele sfeer. Daarom wordt er naast de trainingen ook iedere maand een borrel en/of uitje georganiseerd. Zo hebben we al vele etentjes gehad en superleuke activiteiten samen gedaan zoals buikdansen, bubble voetbal, arial yoga, kickboksen, paintballen voedingsworkshop, make-up workshop enz. Samen sporten en nog harder samen genieten, do we need to say more?!

“Sweat now, shine later”

Blog

Wat is een bootcamp precies?

Wat is een bootcamp precies?

In dit blog van De Happy Fit Challenge , geschreven door onze trainster Michelle, lees je alles over bootcampen; wat is dit nou precies en waar is het goed voor? Veel leesplezier! Wat is bootcamp en waar komt het vandaan? Bootcamp is een een vorm van outdoor training....

Met deze 6 stappen blijf jij happy en fit in 2019!

Met deze 6 stappen blijf jij happy en fit in 2019!

Het nieuwe jaar is al volop aan de gang, de lente is alweer bijna in zicht! Onze goede voornemens worden nog steeds nagestreefd,  toch?! Vrijdagmiddag borrels, etentjes met vrienden, familiedagjes en cheatdays. Al die gezellige momenten kennen we wel. Om toch fit te...

Spierpijn, wat is het en wat kun je er aan doen?

Spierpijn, wat is het en wat kun je er aan doen?

Iedereen heeft het wel eens ervaren. Je hebt sinds tijden een zware of ander soort training gehad en de volgende dag of de dag erna kan je bijna de trap niet meer oplopen. Spierpijn. Maar wat is spierpijn nou precies? Vroeger werd er gedacht dat spierpijn kwam door...

“FIT IS THE SHIT”

Tarieven

“Nothing can beat a Happy & Fit body”

Ervaringen

Maudi is een super motiverende en getalenteerde trainster. Door haar heb ik echt plezier gekregen in sporten! Ik ben jarenlang sponsor geweest van mijn sportschool, want ik kon altijd wel een excuusje verzinnen om niet te gaan. Nu ben ik veel gemotiveerder, door Maudi’s enthousiasme, alle berichtjes op de groepsapp en doordat ik samen met twee goede vriendinnen echt heb afgesproken om de challenge aan te gaan. Bovendien geeft Maudi veel leuke voedingstips en is ze heel persoonlijk betrokken bij alle happy fitters. Kortom: ga ervoor, je gaat er sowieso van genieten!

- Thyrza

Mis je motivatie en de puf om te gaan trainen? Twijfel niet en schrijf je in!
Happy Fit is precies hoe je je gaat voelen als je je inschrijft. Maudi geeft de juiste tips en tricks en motiveert je om door het stof te gaan. Het aller leukste is dat je het samen met een vriendin kunt doen en je elkaar kunt motiveren maar ook enthousiast kunt maken. Appjes zoals ‘ik geloof dat ik spierballen zie’ ga je echt ontvangen! Door de recepten die je ontvangt en de fittest die je moet doen voelt het ook echt als een challenge maar op een geweldig leuke manier!

- Valerie

Enthousiast geworden? Schrijf je nu in!

Met behulp van onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een proefles of een abonnement aanschaffen.

8 + 13 =

Schrijf je in voor onze nieuwbrief!

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief om leuke updates & aanbiedingen in je mailbox te krijgen!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!