fbpx

Ik had eigenlijk geen goede ervaring met een eerdere bootcamp die ik gedaan heb – ik vond het namelijk onpersoonlijk, ongezellig en ongemakkelijk aangezien veel oefeningen in kopples waren en je daardoor niet makkelijk alleen kon komen. Wat maakt voor mij het echte verschil tussen Maudi’s bootcamp en deze andere bootcamp? De manier waarop Maudi les geeft; ze combineert gezellig uitjes met intensieve workouts en gezond eten. Ook vind ik het echt fijn dat Maudi persoonlijk aandacht aan je geeft – ik had moeite met de squat houding en ze stelt gelijk voor dat ik de volgende les kwartiertje eerder kom zodat we de houding samen kunnen oefenen – helemaal top! Voor mij is er geen twijfel mogelijk – nooit meer een andere bootcamp dan de happy fit challenge van Maudi!

- Elise

Sporten is nooit helemaal mijn ding geweest en ik heb altijd moeite gehad om mijzelf te motiveren om überhaupt iets te gaan doen. Happy Fit is dan echt ideaal!! In een leuke groep sporten op een vaste avond in de week. Geen zin is geen excuus, gewoon gaan. En als je er dan eenmaal bent dan is het enthousiasme van Maudi, de trainer, super besmettelijk. Iedereen doet mee, iedereen geniet, en iedereen gaat tot het gaatje want dat moet wel met zo’n coach. Met super leuke oefeningen vult ze een uur in no time. Daarnaast heerlijke recepten en thuistrainingen om de gezonde leefstijl van Happy Fit compleet te maken. Echt een aanrader!

- Luca

Ik volg de Happy Fit challenge bijna vanaf het begin en ik ben er super enthousiast over! Maudi is een leuke, creatieve en enthousiaste trainster. Ze is alleen streng wanneer het nodig is. Door haar enthousiasme zorgt ze ervoor dat ik met veel plezier bij haar train. De afgelopen periode heb ik een blessure gehad en hier houdt ze altijd rekening mee. Als er oefeningen zijn die ik niet kan heeft ze altijd een oplossing hiervoor. Dit vind ik super fijn omdat ik op deze manier toch mee kan doen aan de trainingen. Ik ben erachter gekomen hoe leuk sporten kan zijn met een meiden groep. De sfeer in de groep is heel fijn en veilig waardoor ik mij helemaal op mijn gemak voel. Ik heb ook bij mezelf gemerkt dat ik de afgelopen periode veel sterker ben geworden, meer conditie heb opgebouwd en me fijner voel in mijn eigen lijf. Ik ben helemaal fan en ga dan ook zeker door met sporten bij Happy Fit!

- Rozan

Maudi is echt een top coach! In haar bootcamp lessen kun je heel veel positieve energie, booty workouts & een community vibe verwachten! Ben je op zoek naar een gezellige & energieke body workout doe zeker mee met de happy fit challenge! Plus je leert gelijk meer leuke meiden kennen uit Rotterdam e.o. It’s more fun when you do it togheter. Liefs, Stephanie

- Stephanie

Mijn naam is Kirsten, ik ben 25 jaar en ondanks de afstand (ik woon in Breda!) heb ik het er iedere week weer voor over om naar Rotterdam te reizen voor de Happy Fit Challenge. Waarom? Mijn motivatie was in eerste instantie om mezelf uit te dagen en dit samen te doen met een leuke groep meiden. Wat iedereen vast wel herkent is het feit dat je sportschoolabonnement soms meer het sponsoren is van een sportschool dan dat je daadwerkelijk regelmatig en intensief sport. Ja, dat was bij mij dus ook het geval! De happy fit challenge geeft mij dat stukje extra motivatie om mijzelf met iedere training weer uit te dagen en net wat meer te geven, zodat je na een uur het uiterste uit jezelf hebt gehaald. Het fijne aan de trainingen is dat je ontzettend snel resultaat merkt, niet alleen aan je lichaam (heel belangrijk!) maar ik voelde mezelf binnen no time fitter en sterker worden. Bovendien is het ontzettend gezellig en ik heb inmiddels een goede band met alle meiden, wat natuurlijk helemaal leuk is! De lessen zijn ontzettend gevarieerd, je traint iedere spiergroep op een originele manier. Onze trainster Maudi bedenkt iedere week weer de leukste oefeningen en de energie en passie die zij hiervoor heeft straalt ze uit naar ons. Wat ik er ook zeker nog bij wil zeggen, het is geen bootcamp zoals andere programma’s die je misschien wel eens gevolgd hebt, iedere week krijgen we heerlijke Healthy receptjes mee en uitdagende thuistrainingen. Ik ben in een woord helemaal HAPPY.

- Kirsten

Sporten met de groep van HappyFit is iets wat ik iedereen aan zou raden. Maudi, de trainster, zorgt ervoor dat iedereen op haar eigen niveau wordt uitgedaagd. Ik sport zelf al redelijk vaak, ook zware krachttraining, maar nog altijd heb ik spierpijn na een HappyFit training! De tijd vliegt wanneer je aan het sporten bent. Iedere training is weer anders en dit maakt het super afwisselend. Er is echt een super enthousiaste sfeer en we doen het echt met elkaar. Daarnaast zijn er ook nog leuke uitjes waardoor je de andere meiden uit de groep goed leert kennen!

- Lisa

Bootcamp met Maudi is de ideale manier om lekker te sporten, zonder de verveling van een sportschool. Maudi’s enthousiasme werkt aanstekelijk en ze is een geboren trainster. Ze is zeer betrokken met haar groep sporters. Maudi weet iedereen te motiveren en besteedt aandacht aan de juiste uitvoering van de afwisselende oefeningen. Met de recepten, thuistrainingen en andere tips voor een gezonde levenstijl, naast de wekelijkse trainingen, ga je echt met de groep de challenge aan! Je zult merken dat je binnen no time sterker en fitter wordt en happy natuurlijk! Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, wordt voldoende uitgedaagd en gaat met een goed gevoel naar huis. De trainingen zijn effectief, verassend, uitdagend, en ook nog eens gezellig. Dit zorgt er voor dat ik elke keer met plezier naar de training ga, voor mij is het dé manier om meer te sporten! Kortom, een aanrader!

- Jolien

De Happy Fit Challenge is een enorme aanrader! Maudi is altijd vrolijk, motiveert anderen enorm! Ze houdt zelf ontzettend van sporten en gezond leven. Ze neemt je eigenlijk mee in haar levensstijl. Ze geeft tips, geeft heerlijke recepten door. Je kunt eruit halen wat je zelf wilt. De trainingen zijn een combinatie van conditie en kracht. Haar vrolijkheid steekt erg aan. De trainingen zijn altijd gezellig maar er wordt wel hard getraind. Ze schenkt veel aandacht aan de juiste houding bij de oefeningen. Ze weet ook wie welke spiergroep meer aandacht wil geven en past haar trainingen hierop aan. Dat maakt het persoonlijk. Maudi neemt het erg serieus en doet alles met veel enthousiasme!

- Anne-Kari

Op een schaal van 1 tot 10 in hoeverre raad ik Happy Fit aan aan mijn vriendinnen? Een 11!! Ik doe al sinds het begin mee aan Maudi haar trainingen en ik blijf enthousiast. We trainen altijd op leuke en gave plekken in Rotterdam. Daarnaast raak ik geïnspireerd met fijne en leuke oefeningen die ik ook thuis in de woonkamer kan doen. Kom ook met ons mee trainen en je zal merken er wordt bedoeld met een Happy & Fit gevoel!

- Robin