waarom personal training van De Happy Fit Challenge?

Flexibiliteit

Kies je voor een personal training van de happy fit challenge, dan mag jij zelf de tijd en de locatie kiezen! Je kunt kiezen voor een personal training bij jou thuis, in het park en zelfs in de sportschool!

Persoonlijk

Jouw trainer staat altijd voor je klaar en is altijd bereikbaar voor al je vragen. Verder krijg je niet alleen trainingen, maar ook voedingsadviezen en tips & tricks. Ook wordt je opgenomen in de happy fit community en ben je welkom bij alle uitjes en borrels.

Snelle resultaten

De trainingen worden geheel aangepast op jouw doelen. Tijdens de intake stel je samen met je trainer een plan van aanpak op aan de hand van de gestelde doelen en krijg je een fit-test. Op deze manier ga jij jouw doel gegarandeerd heel snel bereiken!

“we won’t quit, we are happy & fit”

Blog

Wat is een bootcamp precies?

Wat is een bootcamp precies?

In dit blog van De Happy Fit Challenge , geschreven door onze trainster Michelle, lees je alles over bootcampen; wat is dit nou precies en waar is het goed voor? Veel leesplezier! Wat is bootcamp en waar komt het vandaan? Bootcamp is een een vorm van outdoor training....

Met deze 6 stappen blijf jij happy en fit in 2019!

Met deze 6 stappen blijf jij happy en fit in 2019!

Het nieuwe jaar is al volop aan de gang, de lente is alweer bijna in zicht! Onze goede voornemens worden nog steeds nagestreefd,  toch?! Vrijdagmiddag borrels, etentjes met vrienden, familiedagjes en cheatdays. Al die gezellige momenten kennen we wel. Om toch fit te...

Spierpijn, wat is het en wat kun je er aan doen?

Spierpijn, wat is het en wat kun je er aan doen?

Iedereen heeft het wel eens ervaren. Je hebt sinds tijden een zware of ander soort training gehad en de volgende dag of de dag erna kan je bijna de trap niet meer oplopen. Spierpijn. Maar wat is spierpijn nou precies? Vroeger werd er gedacht dat spierpijn kwam door...

“FIT IS THE SHIT”

Ervaringen

Trainen met Maudi betekent hard werken, persoonlijke aandacht en altijd een glimlach. Sinds ik samen met haar train zie ik verschil in mijn conditie en ook mijn spiermassa, omdat we heel gericht trainen op de realistische doelen die we samen hebben opgesteld. Het is prettig om op verschillende locaties in het centrum van Rotterdam te trainen in de buitenlucht. Sporten naast de Euromast tot kijkend naar schepen aan de Maas!

- Nataly

<3

Personal Training met Maudi is wat je verwacht van personal training en zelfs een beetje meer. Van appjes op de momenten dat je zat te twijfelen of je wel of niet zou gaan sporten (hoe doet ze dat?), tot gezelligheid tijdens de trainingen zelf en motiverende gesprekken als het even lastig gaat. En toen ik last kreeg van mijn knie, geen probleem Maudi past de hele training aan en zorgt dat je zo toch je doel kunt behalen.

- Yentl

“Nothing can beat a Happy & Fit body”

Enthousiast geworden? Let’s start!

Vraag nu een gratis intake gesprek aan met behulp van onderstaand formulier.

5 + 15 =

Schrijf je in voor onze nieuwbrief!

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief om leuke updates & aanbiedingen in je mailbox te krijgen!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!