fbpx

1.Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen een consument (een deelnemer die deelneemt aan een bootcamp) en De Happy Fit Challenge (hierna HF) (de aanbieder van de bootcamp)

2.Een rechtsverhouding tussen HF en een deelnemer bestaat uit:
(i) Een particulier training aangeboden door HF

(ii) Op onze bedrijfstrainingen en personal trainingen zijn ook algemene voorwaarden van toepassing. Voorafgaand aan de eerste training zullen beide partijen gevraagd worden om deze te ondertekenen.

(iii) Op onze sportvakanties zijn ook algemene voorwaarden van toepassing. Deelnemers worden voorafgaand aan de sportvakantie gevraagd om deze algemene voorwaarden te ondertekenen.

3.1 De actuele prijzen van alle trainingen, aangeboden door HF, staan op de website. De laatste prijzen zijn altijd de geldende en deze zijn steeds beschikbaar op de website van HF. HF heeft het recht deze prijzen eenzijdig te verhogen.
3.2 Indien een deelnemer niet op of vóór de uiterste betaaldatum het verschuldigde bedrag heeft betaald aan HF, heeft HF het recht om de deelnemer deelname aan de desbetreffende bootcamp te ontzeggen.

3.3 Indien een deelnemer via de website een betaalverplichting is aangegaan, is deze verplicht om deze betaling gedurende de looptijd te voldoen. Een maandabonnement met een looptijd van 1 jaar wordt maandelijks door de deelnemer voldaan. Na één jaar kan de deelnemer dit abonnement schriftelijk opzeggen bij HF. Een deelnemer die een maandabonnement heeft afgesloten met een looptijd van minimaal 3 maanden, heeft dus ook een betaalverplichting van minimaal 3 maanden. Hierna kan deze schriftelijk door de deelnemer worden opgezegd bij HF. 

4. Indien een deelnemer een training mist, kan deze training niet worden ingehaald

5. Particuliere deelnemers dienen zich altijd in te schrijven via de website van HF voor de gewenste training. De annuleringstermijn is 4 uur. 

6. Deelname aan de HF bootcamp geschiedt op eigen risico.
7. HF is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van een deelnemer aan een training.
8. HF is niet aansprakelijk voor enig blessure of andere schade die een deelnemer mocht oplopen tijdens, of ten gevolge van, een bootcamp. Adviezen zijn altijd vrijblijvend en worden voor eigen risico opgevolgd.
9. Indien een deelnemer geblesseerd raakt en niet meer mee kan doen aan de overige trainingen, zal het resterende bedrag worden terug gestort. Let op: wel op vertoon van dokter schrift.
10. Na aanschaf van een van onze opties, kan de deelnemer geen geld terug krijgen.
11. Het delen van adviezen, recepten en trainingen is niet toegestaan. Tenzij vooraf aangevraagd bij HF.
12. Ook het delen van foto’s van zowel deelnemers als HF is niet toegestaan, tenzij specifiek aangevraagd bij HF.
13. Alle (vertrouwelijke) informatie en de contactgegevens die een deelnemer deelt met HF, zal niet worden gedeeld met derden.
14. De deelnemer verklaard bij akkoord van de algemene voorwaarden, ook de privacy policy te hebben gelezen (https://dehappyfitchallenge.nl/privacy-policy) en geeft hierbij ook akkoord voor het verwerken van persoonsgegevens zoals aangegeven in deze policy,