fbpx

ONS AANBOD

Bootcamp

Een bootcamp training is een gevarieerde (outdoor) workout die verschillende oefeningen combineert, zoals cardio, krachttraining en intervaltraining. Bootcamp trainingen zijn geschikt voor ieder niveau en gericht op het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, conditie en algehele fitheid. Persoonlijke aandacht, teambuilding en fun staan bij ons centraal!.

Yoga

Een yogatraining is een fysieke en mentale oefening die zich richt op het versterken, stretchen en ontspannen van het lichaam door middel van verschillende houdingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama) en meditatie. Het doel van yoga is om balans te creëren tussen lichaam en geest, stress te verminderen en flexibiliteit en kracht op te bouwen. We bieden vinyasa, yin- en poweryoga aan.

Meditatie & ademhaling

Tijdens deze training worden verschillende technieken gebruikt om de ademhaling te vertragen en te verdiepen, wat kan helpen om stress te verminderen, de geest te kalmeren en emotionele balans te bevorderen. Hierna volgt een meditatie, deze kan variëren van zitmeditatie tot geleide visualisaties en bodyscans, begeleid door onze trainers.

Boksen

Deze training is een intensieve en dynamische workout die zich richt op het verbeteren van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie, terwijl het ook stress verlicht en zelfvertrouwen opbouwt. Tijdens een bokstraining worden verschillende technieken uit de bokssport gebruikt, zoals stoten, schoppen, voetenwerk en defensieve bewegingen. Uitdaging en fun staan hierbij centraal!

 

Zumba

Deze training is een energieke en feestelijke workout die dans en fitness combineert op opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek. Tijdens een Zumba-sessie worden verschillende dansstijlen, zoals salsa, merengue, cumbia en reggaeton, gecombineerd met fitnessbewegingen. De focus ligt op het plezier hebben en calorieën verbranden terwijl je danst. Zumba-trainingen zijn geschikt voor ieder niveau!

Circuit training

Deze training is een effectieve en efficiënte workout waarbij verschillende oefeningen achter elkaar worden uitgevoerd. Elke oefening richt zich op een ander deel van het lichaam of op verschillende fitnessaspecten, zoals kracht, cardiovasculaire conditie en uithoudingsvermogen. Deelnemers voeren een bepaald aantal herhalingen of een tijdsduur uit bij elk station voordat ze doorgaan naar het volgende station. Super afwisselend en leuk dus!

ONZE WAARDEN

Flexibiliteit

Wij geloven dat sporten makkelijk en toegankelijk moet zijn. Daarom worden onze trainingen gegeven op een door u gekozen tijdstip en locatie. Wij bieden trainingen aan voor, tijdens (in de pauze) en na werktijd aan. 

Professionele Begeleiding

De trainingen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers. Zij kijken naar de samenstelling van de groep en de ervaring die zij hebben met sporten. Aan de hand daarvan maken zij de trainingen. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, de trainers geven altijd meerdere opties bij een oefening, zo kan iedereen goed meedoen. Verder houden de trainers altijd rekening met eventuele blessures en persoonlijke omstandigheden van de werknemers.

Persoonlijke Aandacht

Wanneer uw bedrijf kiest voor wekelijkse training van de happy fit challenge, zal er (indien gewenst) een whatsapp groep worden aangemaakt voor de deelnemers. Hierin kunnen zij al hun vragen over sport en gezondheid stellen aan onze trainers. Ook delen onze trainers tips & tricks in deze whatsapp groep. Wij staan voor persoonlijke aandacht en motiveren uw werknemers graag voor een gezonde en sportieve levensstijl!

Tarieven 

Enthousiast geworden?!

Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zsm contact met u op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

10 + 8 =

“Nothing can beat a Happy & Fit body”