fbpx

Ons Team

Maudi

Oprichtster De Happy Fit Challenge

Mijn naam is Maudi Oerlemans, afgestudeerd Criminologe met een passie voor een gezonde en sportieve levensstijl. Ik ben van jongs af aan al bezig met sport en voeding! Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om anderen hierin te motiveren. Ik vind het geweldig om anderen te laten zien wat gezonde voeding en sport voor je kan doen.

Mijn doel is om mensen samen te brengen en samen een gezonde en sportieve levensstijl aan te nemen en te behouden. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten bij een van onze trainingen / evenementen!

Amrita

Trainster 

Ik ben Amrita, woonachtig in Rotterdam maar ik kom oorspronkelijk uit Curaçao. Ik motiveer graag anderen om het uiterste uit zichzelf te halen. Daarom is bootcamps geven een passie van me! Zelf ben ik vaak te vinden in de sportschool en in het weekend ga ik graag stappen met vriendinnen.

Sporten en gezond eten is altijd een deel van mijn leven geweest en dit wil ik graag overbrengen op anderen. De meiden bij happy fit zijn altijd super enthousiast en dit motiveerd mij om elke keer met leuke oefeningen en een goede vibe te komen werken! Samen met mij hoop ik dat je geinspireerd raakt om lekker te blijven bewegen terwijl we een sportieve en gezellige tijd hebben!

Hanna

trainster De Happy Fit Challenge

Mijn naam is Hanna, vrolijk, positief en een echte sportieve rotterdammert. Bootcamps, fitness, crossfit, hardlopen, ennn een achtergrond bij Defensie. Grenzen verleggen, vitaliteit en enthousiasme zijn voor mij dan ook met sport en mijn eigen DNA verweven!

Vanuit mijn ervaring bij Defensie is sporten een nog grotere passie geworden dan het al was. Ik wil niet alleen graag zelf bewegen maar juist ook jullie motiveren en inspireren het beste uit jezelf te halen. Laten we er samen een sportieve en gezellige tijd van maken 💪🏼

Demi

Trainster & Content creator

Ik ben Demi, net afgestudeerd aan de opleiding communicatie. Momenteel werk ik bij Somention als content manager. Ik heb een passie voor Rotterdam, reizen, fitness en katten.

Ik sport al zo een 6 jaar fanatiek en ik heb ook les gegeven. Fitness, hardlopen, crossfit, yoga.. Ik ben van alle markten thuis! Mijn doel met sporten is altijd lekker gezond bezig zijn. Sporten maakt mij blij en daar wil ik anderen ook blij mee maken. Elke maandag geef ik bootcamps. Daar heb ik natuurlijk super veel zin in. Hopelijk jullie ook! Tot snel!

Naomi

Trainster

Mijn naam is Naomi Streefkerk en ik versterk het team van De Happy Fit Challenge met het geven van trainingen en het uitwerken van nieuwe ideeën.

Ik heb ervaring als fitnessmanager/coach in een sportschool en ik geef groepslessen zoals Bodypump. In mijn vrije tijd ben ik fotograaf-en teken ik graag. Ook ben ik een levensgenieter, muziek en lekker eten hoort daar zeker bij! 

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Joëlle

Trainster 

Ik ben Joëlle Stapelkamp. Communicatie gestudeerd en een master Journalistiek op zak, maar al gauw een andere weg ingeslagen. Een aantal jaar geleden heb ik mijn kantoorbaan opgezegd en ben ik me volledig op sport gaan richten. Ik ben al zo’n tien jaar sportinstructrice bij verschillende sportscholen.

Mijn motto: sporten is belangrijk voor lichaam en geest, maar gezelligheid is daarbij the key. Mensen verbinden, motiveren en enthousiasmeren op het gebied van sport en voeding, dat is waar ik energie van krijg.

En die energie geef ik tijdens de trainingen die ik geef met liefde terug! Hopelijk tot snel!