Ons Team

Maudi

Oprichtster De Happy Fit Challenge

Mijn naam is Maudi Oerlemans, 26 jaar, afgestudeerd Criminologe met een passie voor een gezonde en sportieve levensstijl. Ik ben van jongs af aan al bezig met sport en voeding! Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om anderen hierin te motiveren. Ik vind het geweldig om anderen te laten zien wat gezonde voeding en sport voor je kan doen.

Mijn doel is om mensen samen te brengen en samen een gezonde en sportieve levensstijl aan te nemen en te behouden. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten bij een van onze trainingen / evenementen!

Demi

Trainster & Content creator

Ik ben Demi, net afgestudeerd aan de opleiding communicatie. Momenteel werk ik bij Somention als content manager. Ik heb een passie voor Rotterdam, reizen, fitness en katten.

Ik sport al zo een 6 jaar fanatiek en ik heb ook les gegeven. Fitness, hardlopen, crossfit, yoga.. Ik ben van alle markten thuis! Mijn doel met sporten is altijd lekker gezond bezig zijn. Sporten maakt mij blij en daar wil ik anderen ook blij mee maken. Elke maandag geef ik bootcamps. Daar heb ik natuurlijk super veel zin in. Hopelijk jullie ook! Tot snel!

Michelle

trainster De Happy Fit Challenge

Ik ben Michelle Viveen, 21 jaar en ik kom uit Vlaardingen. Ik zit in het 3e jaar van de opleiding Fysiotherapie en heb onlangs mijn certificaat voor bootcamptrainer gehaald.

Bewegen is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik motiveer graag mensen om te gaan bewegen. Zelf sport ik in mijn vrije tijd graag in de sportschool en voorheen heb ik altijd voetbal gedaan. Ik vind dat gezelligheid en plezier altijd op nummer 1 moet staan, welke sport je ook beoefent. 

Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij een van onze trainingen! 🙂

Naomi

Trainster 

Mijn naam is Naomi Streefkerk en ik versterk het team van De Happy Fit Challenge met het geven van trainingen en het uitwerken van nieuwe ideeën.

Ik heb ervaring als fitnessmanager/coach in een sportschool en ik geef groepslessen zoals Bodypump. In mijn vrije tijd ben ik fotograaf-en teken ik graag. Ook ben ik een levensgenieter, muziek en lekker eten hoort daar zeker bij! 

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!