fbpx

Verblijf in een prachtig privé tipidorp in de Achterhoek

Koken & genieten rondom het kampvuur

Diverse activiteiten & workshops

Ga jij mee op dit onvergetelijke weekend?

JA! ik ga mee!

*Na inschrijving nemen wij telefonisch contact met je op voor een kennismaking

Tijd om te ontspannen en op te laden

MAAK KENNIS MET ONS TEAM:

Maudi

Oprichtster De Happy Fit Challenge

Mijn passie is mensen verbinden door middel van diverse (sportieve) evenementen. Met de happy fit challenge hebben we een community opgezet waar we wekelijkse trainingen aan geven. Niet alleen fit maar vooral ook happy is ons motto!

Wat mij naast organiseren óók heel erg happy maakt is reizen, lekker eten, zelfontwikkeling, avontuur en mooie momenten beleven met anderen. Al deze dingen heb ik samengevoegd in onze sportvakanties. Onvergetelijke ervaringen :)!

Ik hoop je te snel mogen ontmoeten tijdens een van onze reizen! Liefs 🙂

HANNA

TRAINSTER HAPPY FIT CHALLENGE

Mijn naam is Hanna, vrolijk, positief en een echte sportieve rotterdammert. Bootcamps, fitness, crossfit, hardlopen, ennn een achtergrond bij Defensie. Grenzen verleggen, vitaliteit en enthousiasme zijn voor mij dan ook met sport en mijn eigen DNA verweven!

Vanuit mijn ervaring bij Defensie is sporten een nog grotere passie geworden dan het al was. Ik wil niet alleen graag zelf bewegen maar juist ook jullie motiveren en inspireren het beste uit jezelf te halen. Laten we er samen een sportieve en gezellige tijd van maken 💪🏼

IRIS

yOGADOCENTE
Hi!
Ik ben Iris en inmiddels is het alweer bijna 10 jaar geleden dat ik voor het eerst met yoga in aanraking kwam. De meest fysieke les die op het rooster stond (hot yoga) trok mij naar de yoga studio. Als snel kwam ik er achter dat yoga veel meer is dan fysiek bezig zijn met je lichaam. Het brengt je lichaam en mind letterlijk weer in balans.
Voelen en zien wat yoga met mezelf deed, maar ook bij andere, wekte mij interesse om een yoga opleiding te volgen. Het land van herkomst, India, trok mij enorm en ik ben tweemaal in India geweest om een multi style en yin opleiding te volgen.
Ik geef nu zo’n 4,5 jaar les en werk als studiomanager bij yogastudio Balanzs.
Op een down to earth manier begeleid ik yogalessen van vinyasa flow tot yin yoga, waarbij we de connectie tussen lichaam, ademhaling en geest maken.
Ik kijk uit naar een mooi weekend!

jESSICA

COACH

Weet je nog, toen je bruiste van de energie? Toen je nog prima met al jouw ballen in de lucht hield en niet iedere avond opgebrand op de bank lag?

Daar wil je toch naar terug? Dat is dichterbij dan je denkt.

Ik ben die enthousiaste en positieve relatiecoach, die jou helpt om niet meer de uitgebluste en oververmoeide vrouw met een kort lontje te zijn. Je hoeft niet langer meer CONTINU over je eigen grenzen heen te gaan.

Ik help je de relatie met je gedachten en patronen verbeteren waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt en je jezelf voorop zet.

ZODAT je alles van jezelf kunt blijven geven, daar word je namelijk super happy van!

Contactformulier / Interesselijst

5 + 12 =

Contactgegevens & Bedrijfsinformatie

De Happy Fit Challenge

M: 06 22 07 17 17
E: info@dehappyfitchallenge.nl

KVK: 68527985

Postadres: Sint-Jacobstraat 167, 3011 DK Rotterdam

Let op: Bovenstaand adres is geen bezoekadres.

Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring